GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u geïnteresseerd in het laten ombouwen van uw Seat naar grijs kenteken? Dan bent u bij ons op het juiste adres! TransCare is al sinds 1988 dé ombouwspecialist en wij hebben hier dan ook veel ervaring mee. Het ombouwen naar een grijs kenteken is echter niet het enige wat wij doen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines en wij bieden bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen van een Seat met grijs kenteken

Wanneer u kies voor een Seat met grijs kenteken, dan komen daar een aantal mooie voordelen bij kijken. Zo hoeft u geen BPM meer af te dragen en uw wegenbelasting en verzekering worden ook aanzienlijk lager. De vaste lasten van uw Seat zullen dus behoorlijk dalen. Wanneer u met een grijs kenteken wilt rijden, moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • U staat geregistreerd als ondernemer bij de belastingdienst
  • Er wordt omzetbelasting gedaan en u beschikt over een btw-nummer
  • U bent de eigenaar van de Seat en het btw-nummer

 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Grijs kenteken Seat

300 +

Modellen

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden van een Seat met grijs kenteken? U vindt deze hier.

Transcare is de ombouwspecialist voor uw Seat

TransCare heeft al ruim twintig jaar ervaring met het ombouwen van Seat auto’s. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp, productie en de levering van de ombouw van uw Seat. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij nauwkeurig en efficiënt te werk kunnen gaan. TransCare staat dan ook voor de allerbeste kwaliteit! In de afgelopen twintig jaar hebben wij dan ook een naam weten op te bouwen bij diverse autodealers. Met trots mogen wij ons dan ook een echte handelsfirma, producent en inbouwspecialist van automotive producten noemen.

Meer weten?

Heeft u meer informatie nodig over het ombouwen van uw Seat naar een grijs kenteken set? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×