GRIJSKENTEKEN OMBOUW

WIJ ZIJN DÉ OMBOUWSPECIALIST VOOR UW GRIJS KENTEKEN

Heeft u een Skoda Karoq en wilt u deze om laten bouwen naar grijs kenteken? Zoek dan niet verder! Bij TransCare hebben wij al vele jaren ervaring met het ombouwen van auto’s. Wij bieden ook andere diensten aan, zoals het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines. Bent u op zoek naar bedrijfswageninrichting op maat? Ook dit is mogelijk bij ons! Een auto met een grijs kenteken wordt gezien als een bestelauto. Deze kentekenplaat is niet letterlijk grijs, maar gewoon geel. Je kunt een grijs kenteken herkennen aan de beginletter V of B.

Hoe werkt het precies?

Wanneer u uw Skoda Taroq wilt laten ombouwen, komen hier een aantal dingen bij kijken. U dient namelijk aan een aantal eisen te voldoen, voordat u met een grijs kenteken kunt gaan rijden. Een groot voordeel van het rijden met een grijs kenteken, is dat u geen BPM hoeft af te dragen. Wij hebben de voorwaarden waaraan u moet voldoen hieronder op een rijtje gezet:

  • Als ondernemer bent u geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Grijs kenteken Skoda Karoq

300 +

Modellen

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen bekijken die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? Deze kunt u hier vinden.

Transcare is dé ombouwspecialist

Wij blinken al ruim 20 jaar uit in ons werk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bedrijfswageninrichting. Voor dit alles hebben wij een eigen werkplaats tot onze beschikking. In alle jaren dat we actief zijn in de autobranche hebben we een goede naam opgebouwd bij diverse autodealers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en op deze manier verzekeren wij onze klanten van het allerbeste eindresultaat! Hier vind u meer informatie over het ombouwen van uw Skoda Karoq.

Wij helpen u graag

Wilt u graag meer informatie over een grijs kenteken voor uw Skoda Taroq? Of heeft u misschien een andere vraag met betrekking tot onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×