GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u graag uw Skoda laten ombouwen naar grijs kenteken? Bij TransCare hebben we al vele jaren ervaring met het ombouwen van auto’s en bedrijfswageninrichting. Verder bieden wij ook nog diverse andere diensten, zoals het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines. Bent u op zoek naar bedrijfswageninrichting op maat? Ook dat kunnen we bij TransCare voor u regelen! Een auto met een grijs kenteken wordt door de belastingdienst gezien als bestelauto. Deze kentekenplaat is niet letterlijk grijs, maar gewoon geel. Hij is te herkennen aan de beginletter V of B.

Hoe gaat het in z’n werk?

Om ervoor te zorgen dat u uw Skoda kunt laten ombouwen, komen er een aantal dingen bij kijken. U krijgt natuurlijk vele voordelen, maar u kunt niet zomaar in aanmerking komen om te rijden met een grijs kenteken. Een van de voordelen van rijden met grijs kenteken is dat u geen BPM bepaalt. Er zitten daarentegen ook een aantal voorwaarden aan verbonden als u een grijs kenteken wilt rijden:

  • Als ondernemer bent u geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen bekijken die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier.

Transcare, dé ombouwspecialist

Al ruim 20 jaar blinken wij uit in ons werk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bedrijfswageninrichting. Dit allemaal doen wij in onze eigen werkplaats. In alle jaren dat we actief zijn in de autobranche hebben we een goede naam opgebouwd bij diverse autodealers. Kwaliteit staat bij ons voorop en op deze manier verzekeren we u van het mooiste eindresultaat. En daar zijn we trots op!

Wij helpen u graag

Wilt u graag meer informatie over een grijs kenteken voor uw Skoda? Of heeft u misschien een andere vraag met betrekking tot onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs-kenteken-Skoda

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid staat bij TransCare hoog in het vaandel. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij verschillende gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u terecht om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Mercedes Benz Citan? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×