GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u geïnteresseerd in een Ssangyong met grijs kenteken? Wij van TransCare helpen u daarbij. Naast grijs kenteken sets bieden wij ook nog diverse andere diensten, zoals het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines. Bent u op zoek naar bedrijfswageninrichting op maat.? Deze service bieden wij ook aan. Een Ssangyong met een grijs kenteken wordt door de belastingdienst gezien als bestelauto. Deze kentekenplaat is niet letterlijk grijs, maar gewoon geel. Je kunt deze herkennen aan de beginletter V of B.

De voordelen van een grijs kenteken
Om ervoor te zorgen dat u uw Ssangyong kunt ombouwen, moet u aan een aantal eisen voldoen. Er zitten verschillende voordelen vast aan een grijs kenteken, maar u kunt niet zomaar voor een grijs kenteken in aanmerking komen. Een van de voordelen is dat u geen BPM hoeft te betalen. De eisen voor een grijs kenteken zijn:
  • Als ondernemer bent u geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen bekijken die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken ssanyong

300 +

Modellen

Dé erkende ombouwspecialist

Wij zijn al ruim twintig jaar een begrip. Onze specialisatie zit in het ontwerpen en produceren van bedrijfswageninrichting. Hiervoor beschikken wij over een eigen werkplaats. In alle jaren dat we actief zijn in de autobranche hebben we een goede naam opgebouwd bij diverse autodealers. Wij hechten dan ook erg veel waarde aan een mooi eindresultaat. En daar zijn we trots op!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een grijs kenteken voor uw Ssangyong? Of heeft u misschien een andere vraag met betrekking tot onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×