GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u geïnteresseerd in een grijs kenteken Suzuki? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij van TransCare hebben al vele jaren ervaring met het ombouwen van wagens. Echter is dit niet het enige waarin wij gespecialiseerd zijn.  Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines en wij bieden bedrijfswageninrichting op maat.

De voordelen van een grijs kenteken Suzuki

Wanneer u kies voor een grijs kenteken Suzuki, kunt u genieten van een aantal mooie voordelen. Met een grijs kenteken hoeft u geen BPM meer te betalen. Ook uw verzekering en wegenbelasting zal goedkoper uitvallen. De vaste lasten van uw Suzuki zullen dus flink omlaag gaan. Wanneer u met een grijs kenteken wilt rijden, dient u zich wel aan een aantal voorwaarden te houden:

  • U staat geregistreerd als ondernemer bij de belastingdienst
  • Er wordt omzetbelasting gedaan en u beschikt over een btw-nummer
  • U bent de eigenaar van de Jeep en het btw-nummer

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden van een Suzuki met grijs kenteken? Deze vind u hier.

Wij zijn dé ombouwspecialist voor uw Suzuki

Trans-care heeft al ruim twintig jaar ervaring met het ombouwen van Suzuki wagens. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp, productie en de levering van de ombouw van uw Seat. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij nauwkeurig en efficiënt te werk kunnen gaan. Trans-Care staat dan ook voor de allerbeste kwaliteit! In de afgelopen twintig jaar hebben wij dan ook een naam weten op te bouwen bij diverse autodealers. Met trots mogen wij ons dan ook een echte handelsfirma, producent en inbouwspecialist van automotive producten noemen.

Meer weten?

Heeft u meer informatie nodig over het ombouwen van uw Suzuki naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Grijs kenteken suzuki

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE