GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Heeft u interesse in een grijs kenteken Toyota? Wij van TransCare kunnen u daarbij helpen! Wij zijn dan ook zeer ervaren met het ombouwen van veel verschillende automerken. Het ombouwen naar grijze kentekens is echter niet het enige wat wij doen. TransCare is namelijk ook gespecialiseerd in het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines en wij bieden bedrijfswageninrichting op maat.

De voordelen van een grijs kenteken Toyota

Wanneer u kies voor een grijs kenteken Toyota, dan kunt u profiteren van een aantal mooie voordelen. Zo hoeft u geen BPM meer te betalen. De wegenbelasting en verzekering van uw Toyota wordt ook aanzienlijk lager. De algemene vaste lasten van uw auto zullen dus flink dalen. Wanneer u met een grijs kenteken wilt rijden, dient u aan wat eisen te voldoen:

  • U staat geregistreerd als ondernemer bij de belastingdienst
  • Er wordt omzetbelasting gedaan en u beschikt over een btw-nummer
  • U bent de eigenaar van de Jeep en het btw-nummer

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden van een Toyota met grijs kenteken? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Grijs kenteken Toyota

300 +

Modellen

TransCare is de ombouwspecialist voor uw Toyota

Wij van TransCare hebben al ruim twintig jaar ervaring met het ombouwen van Toyota auto’s. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp, productie en de levering van de ombouw van uw Toyota. Ook beschikken wij over een eigen werkplaats waar wij secuur te werk gaan. Wij leveren dan ook enkel de allerbeste kwaliteit. In de afgelopen twintig jaar hebben wij dan ook een naam weten op te bouwen bij diverse autodealers in Midden Nederland en omstreken! Met trots mogen wij ons dan ook een echte handelsfirma, producent en inbouwspecialist van automotive producten noemen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een grijs kenteken voor uw Toyota? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×