GRIJS KENTEKEN OMBOUW VOOR UW VOLKSWAGEN

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Op zoek naar een bedrijf die een grijs kenteken voor uw Volkswagen kan instaleren? Bij TransCare hebben we al ruim 20 jaar ervaring om auto’s en bestelwagens om te bouwen. Wist u dat wij niet alleen bezig zijn met het om bouwen van grijze kentekens? Wij zijn u ook graag van dienst voor het plaatsen van comfort wanden, dubbele cabines en we bieden bedrijfswageninrichting op maat aan. U kunt het allemaal bij TransCare vinden!

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken Volkswagen

Het rijden met een grijs kenteken heeft meerdere voordelen voor ondernemers. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM, de kosten van de wegenbelasting zijn lager én de premie van de verzekering is lager. Weet wel dat u aan een aantal voorwaarden zal moeten voldoen, zoals:

  • Als ondernemer bent u geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen bekijken die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier.

Transcare, dé ombouwspecialist

Transcare is dé specialist in het ontwerpen, produceren en het leveren van bedrijfswageninrichting. Al vele jaren bouwen wij met passie uw auto om. Wij willen onze klanten het beste eindresultaat leveren en werken daarom altijd in onze eigen werkplaats. Jarenlang zijn we bezig geweest om een naamsbekendheid op te bouwen in deze branche en dat is met succes gelukt bij onder andere autodealers, diverse automerken en carrosseriebedrijven. En hier zijn we trots op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een grijs kenteken voor uw Volkswagen? Neem dan contact met ons op. U kunt er ook voor kiezen om direct een afspraak te maken. Wij zijn u graag van dienst!

grijs kenteken Volkswagen

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×