GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Volvo voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare helpen we u daar graag bij. Wij van TransCare hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van wagens ombouwen. Het ombouwen naar een grijs kenteken is niet onze enige expertise. Bij ons kunt u ook een comfort wand in uw auto laten plaatsen, dubbele cabines erin laten zetten en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. We zijn een handelsfirma en producent van kunststof materialen, met name in de autobranche. 

De voorwaarden en voordelen

Een Volvo op grijs kenteken rijden kent meerdere voordelen. Zo hoeft u geen BPM af te dragen en zijn de premies van de verzekering en belasting ook nog eens lager. Echter zitten hier wel een aantal voorwaarden aan vast, namelijk:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Grijs kenteken Volvo

300 +

Modellen

Ombouw dubbele cabine
Bij TransCare hebben wij veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij leveren onze dubbele cabines dan ook uitsluitend met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:
  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling.
TransCare, dé ombouwspecialist

In 1998 zijn wij begonnen met het ombouwen van auto’s. Hierbij zorgen we voor het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Zo ben u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In al die jaren dat we actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Volvo naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×