GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw auto ombouwen naar grijs kenteken? Dat kan bij TransCare, wij zijn namelijk de onbetwiste ombouwspecialist! Er zijn verschillende eisen waaraan een auto moet voldoen voordat deze als bestelauto gebruikt kan worden. Bij TransCare zijn we op de hoogte van alle eisen die de overheid stelt aan de ombouw en inrichting van auto’s met een grijs kenteken. Al sinds 1998 bouwen wij auto’s om, in de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij verschillende automerken, carossiebedrijfen en gerenommeerde dealers. We zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en levering van een kenteken ombouw en ook de uitvoering daarvan in onze eigen werkplaats.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Een auto met grijs kenteken heeft veel voordelen voor ondernemers. Zo krijgt u vrijstelling van de BPM, de wegenbelasting is lager voor auto’s met een grijs kenteken en ook de premie van uw verzekering is lager. Niet alleen de auto, maar u zult zelf ook aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Zo dient u een btw-nummer te hebben en bent u ondernemer voor de omzetbelasting, De bestelauto dient op uw naam te staan en u bent de (rechts)persoon van wie het btw-nummer is. Daarnaast is het belangrijk dat meer dan 10% van de verreden kilometers per jaar, zakelijk zijn. Bekijk hier het overzicht van alle eisen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij kunnen diverse modellen van verschillende merken ombouwen.

grijs kenteken

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×