GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Hoe werkt een grijs kenteken? U kunt een grijs kenteken set plaatsen of u koopt een auto die er al een heeft. TransCare heeft al ruim 20 jaar ervaring in het ombouwen van auto’s. Niet alleen zijn wij specialist in het ombouwen van grijs kenteken, maar plaatsen we ook dubbele cabines en comfort wanden. Wij ontwerpen, fabriceren en leveren de ombouw zelf en voeren de uitvoering in onze eigen werkplaats uit.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

U kunt uw auto laten ombouwen naar een grijs kenteken. Dit heeft als ondernemer enkele voordelen. U krijgt onder andere vrijstelling van BPM, de premie wordt lager en de wegenbelasting wordt minder. Toch zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om met een grijs kenteken te rijden. U moet bijvoorbeeld ondernemer zijn voor de omzetbelasting en een eigen btw-nummer te hebben. Verder is het belangrijk dat de auto op uw naam staat en dat u de (rechts)persoon van het btw-nummer bent. Ook is het zo dat 10% van de gereden kilometers zakelijk dient te zijn. Zo zijn er nog een aantal voorwaarden. Deze kunt u allemaal hier lezen.

Meer weten?

Heeft u meer informatie nodig over hoe werkt een grijs kenteken of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. TransCare kan diverse modellen en merken ombouwen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
hoe werkt grijs kenteken

300 +

Modellen

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×