Betimmering

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u een houten bedrijfswageninrichting kan realiseren? TransCare is de expert in de complete betimmering van uw bestelwagen. Al ruim twintig jaar bouwen wij vakkundig bedrijfswagens om. Er zijn verschillende mogelijkheden om de inrichting van uw bedrijfsbus aan te passen. Waar u ook voor kiest, wij maken de betimmering geheel op maat zodat deze naadloos aansluit op uw auto.

Waarom bedrijfswageninrichting?

Wanneer u ervoor kiest om het interieur van uw auto aan te passen, dan is dit vooral bedoeld voor de bescherming van uw vracht of gereedschap. Zo kunt u met een houten bedrijfswageninrichting uw gereedschap en andere spullen veilig opbergen. Samen met u kijken we naar de beste pasvorm en het ontwerp van de betimmering. Het fabriceren hiervan gebeurt in onze eigen werkplaats. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van het beste eindresultaat!

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 dé ombouwspecialist voor het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Wist u dat wij meer doen dan alleen bedrijfswagen inrichting op maat? U kunt bij ons namelijk ook terecht voor het laten plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast kunnen we uw auto ook voorzien van grijs kenteken sets. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Daarnaast zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een houten bedrijfswageninrichting? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

houten-bedrijfswageninrichting
×