Betimmering

Wilt u graag een houten bus inrichting? TransCare is specialist en expert in complete betimmering voor uw bus. Al ruim 20 jaar werken wij met passie en bouwen wij vakkundig bedrijfswagens om. Bij TransCare zijn er verschillende mogelijkheden om de inrichting van uw bus aan te passen. Wij zorgen ervoor dat de betimmering geheel op maat is en naadloos aansluit op uw bus.

Waarom bedrijfswageninrichting?

Men kiest er vaak voor om het interieur van hun bus aan te passen, zodat het bescherming biedt voor bijvoorbeeld het vracht of gereedschap Met een houten bus kunt u bijvoorbeeld uw gereedschap veilig opbergen. Onze vakmannen kijken eerst samen met u naar de optimale pasvorm en het ideale ontwerp. Het ontwerpen, fabriceren en plaatsen gebeurt in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 is TransCare bezig om auto’s en bussen om te bouwen en het interieur aan te passen. Naast dat wij bedrijfswageninrichtingen op maat maken, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld grijs kenteken set, comfort wanden of het plaatsen van een dubbele cabine. In al deze jaren dat we actief zijn hebben wij een naam opgebouwd in de autobranche.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog wat vragen of wilt u meer weten over houten bus inrichting? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. U kunt ook direct aan afspraak maken voor een van onze diensten. Wij helpen u graag!

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
houten bus inrichting

300 +

Modellen

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×