DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Overweegt u om een dubbele cabine te plaatsen in uw Hyundai H200? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens, waaronder ook de Hyundai H200. Dit doen we al sinds 1998 en met heel veel plezier. Ons bekwame team zorgt er altijd voor dat de dubbele cabine naadloos aansluit op uw auto. Op deze manier is de cabine van buitenaf niet zichtbaar en behoudt uw auto dezelfde uitstraling dan voorheen en ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine.

Voordelen dubbele cabine

U kunt bij TransCare zowel in nieuwe als gebruikte auto’s een dubbele cabine laten plaatsen. Particulieren geven we altijd het advies om pas ná de auto gekocht te hebben de cabine te plaatsen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te doen, dan stijgt de cataloguswaarde van de auto en daarmee ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
hyundai h200 dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wilt u een dubbele cabine, dan kunt u deze uiteraard door ons laten plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om de cabine zelf te plaatsen. Heeft u dit liever, dan krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Bij TransCare hechten we veel waarde aan veiligheid. Het is dan ook vanzelfsprekend dat onze cabines enkel en alleen worden geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden ze geleverd met een aantal andere zaken zoals:

  • Optioneel: extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Aangezien we al meer dan twintig jaar werkzaam zijn in de branche, kunnen we onszelf de onbetwiste ombouwspecialist noemen. Naast het plaatsen van dubbele cabines, bouwen we auto’s ook om naar grijs kenteken, plaatsen we comfort wanden en leveren we bedrijfsinrichting op maat. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van onze diensten. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Hyundai H200? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×