INBOUW BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST

Wilt u een inbouw in uw bedrijfswageninrichting? TransCare heeft verschillende mogelijkheden om uw bedrijfwageninrichting in te bouwen. Al ruim 20 jaar zijn wij de ombouwspecialist en werken onze vakmensen met passie aan de inrichting van uw bus of auto. We kunnen uw wagen voorzien van een grijs kenteken set, een comfort wand laten plaatsen of een dubbele cabine laten zetten.

Bedrijfswageninrichtingen

Voordat we starten met de inrichting van uw wagen, kijken we naar de ideale pasvorm. Daarna ontwerpen we de inrichting. Om u het beste eindresultaat te garanderen, werken wij uitsluitend met kwalitatieve producten.

Grijs kenteken

TransCare kan uw auto ombouwen naar grijs kenteken, Dit betekent niet dat u letterlijk een grijs kenteken krijgt, maar het kenteken gewoon geel blijft. Het is wel zo dat u vele voordelen heeft wanneer u met een grijs kenteken rijdt. U betaalt bijvoorbeeld minder wegenbelasting en u heeft een lagere verzekeringspremie. Om met een grijs kenteken te mogen rijden, zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen. U kunt deze eisen in dit overzicht terugvinden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
inbouw bedrijfswageninrichting 3

300 +

Modellen

Comfort wanden

Verder kunnen wij uw auto voorzien van comfort wanden. Hiermee wordt er meer zitruimte gecreëerd, ervaart u minder geluid en wordt de temperatuur beter geregeld. Comfort wanden noemen we ook wel scheidingswanden. De wanden kunnen door ons geplaatst worden, maar met een handleiding en de nodige montagemateriaal kunt u dit zelf ook doen. Wij leveren onze wanden met een E-kleurig raam, maar u heeft ook de keuze om deze zonder raam te krijgen.

Dubbele cabine

Ook kan TransCare een dubbele cabine plaatsen. Deze sluiten wij zo goed mogelijk aan op uw auto, zodat het aan de buitenkant niet zichtbaar is. Uw auto behoudt dan een mooie uitstraling. Alle dubbele cabines zijn voorzien van een gordelsysteem. Een dubbele cabine kan geplaatst worden in een nieuwe auto of al gebruikte. Verder krijgt u bij de plaatsen van de dubbele cabine automatisch een RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van de belastingvoordelen.

Meer informatie en contact

TransCare ontwerpt en plaatst alles in eigen werkplaats. Dit doen wij, zodat u het beste eindresultaat krijgt. Wilt u meer weten over inbouw bedrijfswageninrichting? Neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak maken. Wij helpen u graag met het inrichten van uw auto of bus.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×