BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Overweegt u om de inrichting van uw bedrijfsbus te veranderen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 1998 dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. U kunt het interieur van uw bedrijfsbus op verschillende manieren inrichten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een dubbele cabine of een comfort wand te laten plaatsen. Daarnaast leveren we bij TransCare bedrijfswageninrichting op maat.  U kunt bijvoorbeeld de binnenkant van uw bus laten betimmeren of specifieke kunststofonderdelen door ons laten ontwerpen. In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt bij veel automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Ontwerpen, productie en plaatsing: het gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats!

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Voordat we voor u aan de slag gaan, kijken we eerst samen met u naar de optimale pasvorm. Op basis hiervan ontwerpen we de gewenste inrichting voor uw bus. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet zo gek dus dat u bij ons altijd verzekerd bent van het beste eindresultaat!

Grijs kenteken

Wilt u uw huidige ombouwen naar een bedrijfswagen, dan kunnen we een grijs kenteken ombouw voor u doen. Als ondernemer heeft het verschillende voordelen om met een grijs kenteken te rijden. U draagt bijvoorbeeld geen BPM af, betaalt minder wegenbelasting en de premie van de verzekering is lager. Kiest u voor een grijs kenteken, houdt er dan rekening mee dat er ook voorwaarden zijn waar u aan moet voldoen. U moet namelijk bij de belastingdienst geregistreerd staan als een ondernemer en u heeft een btw-nummer nodig. Wilt u meer weten over de voorwaarden en eisen die gelden bij het voeren van een grijs kenteken? Bekijk dan dit overzicht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
inrichting bedrijfsbus

300 +

Modellen

Comfort wanden

Als u meer zitruimte wilt creëren, minder geluid wilt hebben en de temperatuur in de cabine beter wilt regulieren, kunnen comfort wanden uitkomst bieden. U heeft de optie om de wanden door ons in uw bedrijfsbus te laten plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om de wanden zelf te plaatsen. In dat laatste geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Onze comfort wanden worden geleverd met een E-kleurig raam, maar het is ook mogelijk om de wanden zonder raam te krijgen. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

Liever een dubbele cabine in uw bestelbus laten plaatsen? Dat kan ook! Ons bekwame team zorgt er altijd voor dat de cabine naadloos aansluit op uw auto. Zo is de cabine vanaf de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid is een belangrijk speerpunt bij TransCare. Onze cabines worden dan ook uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. De cabines zijn zowel te plaatsen in nieuwe als gebruikte auto’s. U kunt daarbij ook extra accessoires geleverd krijgen. Bij het pakket zijn de RDW-keuring, tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen inbegrepen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u de inrichting van uw bedrijfsbus kunt aanpassen? Of heeft u een vraag over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×