Bedrijfswageninrichting

Wilt u de inrichting van uw bedrijfswagen aanpassen naar uw wensen en behoeften? TransCare helpt u graag! Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring met het inrichten van een bedrijfswagen. Dit doen we voor verschillende automerken en modellen.

Voor de inrichting van uw bedrijfswagen kijkt transCare samen met u naar de optimale pasvorm en gaan vakkundig te werk voor het ontwerp. Wij zorgen ervoor dat uw wensen zo naadloos aansluiten op de inrichting naar keuze. Voor de inrichting kunt u kiezen uit diverse materialen, zoals aluminium, hout of metaal. Wij bieden een brede keuze, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Het gehele ontwerp en uitvoering van de inrichting vindt in onze eigen werkplek plaats. Kwaliteit en snelheid staan hoog in het vaandel bij ons, hiermee kunnen wij u het beste eindresultaat garanderen. Onze professionals werken zo nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk en zorgen voor een prachtige afwerking.

Naast dat wij specialist zijn voor de inrichting van een bedrijfswagen, leveren wij ook nog andere diensten. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de ombouw van een grijs kenteken of het plaatsen van comfort wanden.

Wat uw vraag ook is, TransCare staat voor u klaar en helpt u graag een passende oplossing te vinden.

inrichting bedrijfswagen     inrichting van een bedrijfswagen    interieur bedrijfsauto

×