BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Bent u van plan om de inrichting van uw bestelbus aan te passen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al sinds 1998 zijn wij dé specialist in het ombouwen van bedrijfswagens. Er zijn diverse manieren waarop u het interieur van uw bestelbus kunt inrichten. Zo kunt u bijvoorbeeld overwegen om een dubbele cabine of comfort wand te laten plaatsen. Daarnaast biedt TransCare bedrijfswageninrichting op maat. Dit wil zeggen dat u de mogelijkheid hebt om de binnenkant van uw bus te laten betimmeren of bij ons bepaalde kunststofonderdelen te laten ontwerpen. In de jaren dat we al actief zijn in de branche, hebben we naam gemaakt bij veel automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Of het nu gaat om het ontwerpen, de productie of de plaatsing, het gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats!

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Voor we aan de slag gaan, kijken we met u naar de optimale pasvorm. Op basis hiervan ontwerpen we de gewenste inrichting voor uw bus. Één van onze belangrijkste speerpunten is kwaliteit. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelbus-inrichting

300 +

Modellen

Grijs kenteken

Wanneer u uw huidig auto wilt ombouwen naar een bedrijfswagen, kunnen we voor u een grijs kenteken ombouw doen. Voor u als ondernemer heeft het diverse voordelen om een grijs kenteken te voeren. U hoeft dan namelijk geen BPM af te dragen, u betaalt minder wegenbelasting en de premie van de verzekering is lager. Kiest u voor een grijs kenteken, houd er dan rekening mee dat er ook een aantal voorwaarden zijn waar u aan moet voldoen. Zo moet u bijvoorbeeld bij de belastingdienst geregistreerd staan als een ondernemer en u heeft een btw-nummer nodig. Benieuwd welke eisen er nog meer zijn voor het rijden met een grijs kenteken? Bekijk dan dit overzicht.

Comfort wanden

Wilt u meer zitruimte creëren, minder geluid hebben en de temperatuur in de cabine beter regelen? In dat geval kunt u comfort wanden laten plaatsen. Deze wanden worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. De wanden worden in onze eigen werkplaats gemaakt. U kunt de wanden door ons in uw wagen laten plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om de wanden zelf te plaatsen. In dat laatste geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Onze comfort wanden worden in principe geleverd met een E-kleurig raam. Het is ook mogelijk om de wanden zonder raam te krijgen. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

Wilt u liever een dubbele cabine in uw bestelbus laten plaatsen? Dat kan! Ons team zorgt ervoor dat de cabine naadloos op uw auto aansluit, zodat deze vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Op deze manier behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Naast kwaliteit, hechten we bij TransCare ook heel veel waarde aan veiligheid. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. De cabines kunnen zowel in nieuwe als in gebruikte auto’s worden geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om extra accessoires geleverd te krijgen. Bij het pakket zijn de RDW-keuring, tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen inbegrepen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over hoe u de inrichting van uw bestelbus kunt aanpassen? Of heeft u een vraag over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×