BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Wilt u de inrichting van uw bestelwagen aanpassen? Bij TransCare kunnen we u daarbij helpen! Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste specialist in het ombouwen van bedrijfswagens. Er zijn verschillende manieren waarop uw auto aangepast kan worden. Naast dat u bij ons uw auto kunt voorzien van een grijs kenteken set, is het bij ons ook mogelijk om een comfort wand of dubbele cabine te laten plaatsen. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, veel automerken en carrosseriebedrijven. Van het ontwerpen tot aan het fabriceren, wij voeren het allemaal uit in onze eigen werkplaats! 

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Samen met u kijken we naar de juiste pasvorm en ontwerpen we de inrichting van uw bestelwagen. Bij ons staan kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel. Kiest u ervoor om auto bij TransCare te laten ombouwen, dan bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat.

Grijs kenteken

Bij TransCare kunnen we auto’s ombouwen naar een bestelwagen. In dat geval voeren we een grijs kenteken ombouw uit. Voor u als ondernemer heeft het verschillende voordelen om uw auto zo in te richten. U krijgt bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, betaalt minder wegenbelasting en u heeft een lagere verzekeringspremie. Wilt u een grijs kenteken rijden, dan zijn er ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Voor een grijs kenteken heeft u namelijk een btw-nummer nodig en u moet bij de belastingdienst geregistreerd staan als ondernemer. Voor het overzicht met alle voorwaarden kunt u hier terecht. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfsbus-inrichting

300 +

Modellen

Comfort wanden

Wilt u meer zitruimte creëren, minder geluid en de temperatuur beter regelen? Dan kunt u overwegen om comfort wanden in uw auto te laten plaatsen. Deze wanden worden ook wel kopschotten of scheidingswanden genoemd. De comfort wanden worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Het is mogelijk om de wanden door ons te laten plaatsen, maar u kunt ze ook zelf erin zetten. Kiest u voor dat laatste, dan zorgen wij voor een handleiding en het montagemateriaal. Onze wanden worden standaard geleverd met een E-kleurig raam. Wilt u de wand liever zonder raam, dan kan dat ook. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

Een dubbele cabine in uw bedrijfsbus is niet zichtbaar aan de buitenkant. Om dit voor elkaar te krijgen, zorgt ons team ervoor dat de cabine naadloos aansluit op uw wagen. Zo behoudt uw bus dezelfde uitstraling als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Veiligheid is erg belangrijk. Daarom zijn onze cabines uitsluitend voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Dubbele cabines kunnen zowel in nieuwe als gebruikte auto’s worden geplaatst. Tevens is het mogelijk om extra accessoires te leveren. Het pakket is inclusief RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor de inrichting van uw bestelwagen? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×