DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Iveco Daily van een dubbele cabine voorzien? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé onbetwiste specialist in de ombouw van auto’s en bestelwagens. Het ombouwen van doen we voor verschillende merken en diverse modellen. Hier valt ook de Iveco Daily onder. Bij het plaatsen van een dubbele cabine in uw auto zorgen we er altijd voor dat deze naadloos aansluit, zodat het vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Hierdoor behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare is het mogelijk om bij zowel nieuwe als gebruikte auto’s een dubbele cabine te plaatsen. Aan particulieren adviseren wij altijd om een dubbele cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Voor u is dit voordeliger dan wanneer u dit in de fabriek laat doen. Doet u dit toch, dan wordt de cataloguswaarde van de auto hoger, waardoor de bijtelling ook hoger uitvalt.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
iveco daily dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Het is mogelijk om de cabine door ons te laten bouwen én te laten plaatsden. U kunt er echter ook voor kiezen om de dubbele cabine zelf in uw auto te zetten. In dat geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Veiligheid vinden wij bij TransCare ontzettend belangrijk. Daarom zijn al onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden ze geleverd met een aantal andere zaken zoals:

  • Optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Aangezien we al actief zijn in de branche sinds 1998, kunnen we onszelf met recht dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. We hebben ervaring met het ombouwen van auto’s naar dubbele cabines, grijs kenteken en comfort wanden en bieden we bedrijfsinrichting op maat. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van dubbele cabines in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Iveco Daily? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×