DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Iveco een dubbele cabine laten zetten? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! Al sinds 1998 zijn wij de onbetwiste specialist in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van een dubbele cabine, maar ook voor het bouwen van comfort wanden en het laten ombouwen naar een grijs kenteken set. Daarnaast bieden we bedrijfwageninrichting op maat. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare staan we bekend om de kwaliteit die we leveren. Zo zorgt ons team er bijvoorbeeld altijd voor dat een dubbele cabine naadloos aansluit op uw auto. Op deze manier is de cabine vanaf de buitenkant niet te zien en behoudt uw Iveco dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Particulieren raden we aan om de dubbele cabine pas ná aanschaf van de auto in te laten bouwen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

Ook als u ondernemer bent, kunt u bij TransCare terecht. Wij bouwen graag een dubbele cabine in uw bestelwagen. Het rijden van een bestelwagen heeft voor ondernemers verschillende voordelen. U betaalt dan namelijk geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
iveco dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Voor de plaatsing van een dubbele cabine in uw Iveco bent u bij TransCare in goede handen. Wij regelen het ontwerp, de productie en het plaatsen van de cabine. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Veiligheid is een belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf. Onze cabines worden dan ook uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • De inbouw van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar is TransCare gespecialiseerd in het ombouwen van diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons is het mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Iveco? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×