GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u ondernemer en wilt u uw Jeep Cherokee ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Sinds 1998 zijn wij dé specialist in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen. Naast dat we auto’s voorzien van een grijs kenteken set, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het diverse voordelen om een grijs kenteken te voeren. U hoeft dan namelijk geen BPM af te dragen en de premies van de verzekering en belasting liggen lager. Het is echter belangrijk om te weten dat u ook aan een aantal eisen moet voldoen om van deze voordelen te profiteren:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting.
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over de eisen die gelden voor het rijden van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
jeep wranger grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al meer dan twintig jaar auto’s en bedrijfswagens om. Wij zorgen voor het ontwerp, het fabriceren en de levering van de ombouw. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken van uw Jeep Cherokee? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×