GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Overweegt u als ondernemer om uw Jeep Commander om te bouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in het ombouwen van diverse automerken en -modellen, waaronder de Jeep Commander. Dit doen we al met veel plezier sinds 1998. Wist u dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor een grijs kenteken set, maar ook voor de plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden . Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor u als ondernemer heeft het verschillende voordelen om een grijs kenteken te voeren. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM af te dragen, de premie van de verzekering ligt lager en kosten van de wegenbelasting zijn minder. Het is goed om te weten dat u niet zomaar met een grijs kenteken mag rijden, maar dat er een aantal voorwaarden zijn waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting.
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
jeep Commander grijs kenteken

300 +

Modellen

Wilt u meer weten over de eisen die gelden voor het rijden van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Transcare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al meer dan twintig jaar auto’s en bedrijfswagens om. Hierbij zorgen wij voor het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw Jeep Commander naar een grijs kenteken? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×