GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Jeep Grand Cherokee voorzien van een grijs kenteken? Dan zorgt TransCare hier graag voor. Wij staan bekend om met verschillende automerken en -modellen te werken. Wij doen dit al sinds 1998 en zijn dé ombouwspecialist. Naast de ombouw naar grijs kenteken voor uw auto, plaatsen wij ook dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Wij zijn, voornamelijk voor de autobranche, een handelsfirma en producent van kunststof materialen. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u benieuwd welke voordelen u heeft om uw Jeep Grand Cherokee om te laten bouwen naar een grijs kenteken? U betaalt bijvoorbeeld geen BMP, de premie van uw verzekering is lager en u betaalt minder belasting. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • U moet bij de belastingdienst geregistreerd staan als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon van het btw-nummer.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? Deze vindt u hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Jeep Grand Cherokee grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim 20 jaar mogen wij met trots zeggen dat wij auto’s ombouwen. Wij zorgen voor een ontwerp, voor de productie en de levering. Om u te verzekeren van de beste kwaliteit voeren wij alles uit in onze eigen werkplaats. Onze naamsbekendheid is in de jaren dat we actief zijn opgebouwd bij autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Jeep Grand Cherokee naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×