GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Jeep voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Al sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor verschillende automerken en diverse modellen. Wij doen veel meer dan alleen het ombouwen van auto’s naar grijs kenteken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines en bieden wij bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer u ervoor kiest te rijden met een grijs kenteken, dan heeft u verschillende voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM te betalen, de wegenbelasting kost minder en de premie van de verzekering is lager. Er zijn echter ook bepaalde voorwaarden waar u aan moet voldoen voor het rijden met een grijs kenteken:

  • Als ondernemer bent u geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De Jeep staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer is verleend. 

Benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
jeep grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar bouwen we bij TransCare auto’s om. Hierbij regelen wij het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. U bent zo altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het gewenste eindresultaat. Inmiddels hebben we, in al die jaren dat we actief zijn, een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het voorzien van uw Jeep van een grijs kenteken set? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×