GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Zou u als ondernemer uw Jeep Renegade willen ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 1998 dé specialist in het ombouwen van diverse automodellen en -merken. Naast een grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht voor de plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Er zijn verschillende voordelen waar ondernemers van kunnen profiteren als ze ervoor kiezen om hun auto om te bouwen naar een grijs kenteken. U hoeft dan bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en de kosten van de verzekering en belasting liggen lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om een grijs kenteken te rijden:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting.
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer weten over de eisen die gelden voor het rijden van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
jeep renegade grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al meer dan twintig jaar auto’s en bedrijfswagens om. Hierbij zorgen wij voor het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw. Dit doen we in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat TransCare voor u kan betekenen bij de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Jeep Renegade? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×