GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Jeep Wrangler van een grijs kenteken set voorzien? TransCare helpt u daar graag bij. Al sinds 1998 zijn wij de ombouwspecialist voor verschillende automerken en modellen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor grijs kenteken sets, maar ook voor het laten plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft verschillende voordelen als u ervoor kiest om met een grijs kenteken te rijden. Zo hoeft u bijvoorbeeld als ondernemer geen BPM te betalen en zijn de premies van de verzekering en belasting lager. Er zitten echter ook bepaalde voorwaarden aan verbonden als u besluit uw Jeep Wrangler om te bouwen naar een grijs kenteken:

  • U bent geregistreerd bij de belastingdienst als ondernemer.
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting.
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
jeep wranger grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al ruim twintig jaar auto’s om. Wij regelen het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw van bedrijfswagens. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw Jeep Wrangler naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×