DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw Jumpy kan voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare helpen we u graag verder! Al ruim twintig jaar zijn wij de onbetwiste specialist in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Naast het laten plaatsen van dubbele cabines, kunt u bij ons ook terecht voor het inbouwen van comfort wanden en kunnen we uw auto voorzien van een grijs kenteken. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines worden door onszelf ontworpen en geproduceerd in onze eigen werkplaats. Kiest u voor een dubbele cabine, dan zorgen we er altijd voor dat deze naadloos aansluit op uw auto. Zo is de cabine van buitenaf niet te zien en behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar heeft toch het gemak van een dubbele cabine. Aan particulieren geven we altijd het advies om de dubbele cabines pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarbij ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
jumpy dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Doordat het ontwerpen, het produceren en de inbouw van de cabine wordt geregeld vanuit onze eigen werkplaats, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Bij TransCare is veiligheid één van de belangrijkste speerpunten. Daarom worden onze cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 zijn wij dé ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en verschillende automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de plaatsing van een dubbele cabine in uw Jumpy? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×