GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Kia Sorento voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare helpen we u graag verder! Al meer dan twintig jaar zijn we de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. Wist u dat u bij ons voor meer terecht kunt dan alleen de ombouw naar een grijs kenteken? Wij bouwen namelijk ook dubbele cabines, plaatsen comfort wanden en bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u ondernemer, dan zijn er verschillende voordelen om uw Kia Sorento om te bouwen naar een grijs kenteken. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen, is de premie van de verzekering lager én bent u ook goedkoper uit met de belasting. Er zitten echter ook een aantal voorwaarden aan verbonden als u een grijs kenteken wilt rijden:

  • Als ondernemer bent u geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen bekijken die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Kia Sorento grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwt TransCare al auto’s om. Kiest u ervoor om bij ons uw auto te laten ombouwen, dan bent u gegarandeerd in goede handen. Wij regelen namelijk voor u het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en inrichting van bedrijfswagens. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. U bent daardoor verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Kia Sorento naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×