Betimmering

Overweegt u om in uw laadruimte betimmering aan te brengen? Bij TransCare kunnen we u helpen. Wij zijn al sinds 1998 de expert in het vakkundig ombouwen van uw wagen. Er zijn diverse mogelijkheden om de inrichting van uw wagen aan te passen. Wat u ook kiest, wij maken de betimmering voor u geheel op maat waardoor deze altijd naadloos aansluit op uw auto. 

Waarom bedrijfswageninrichting?

Een goede reden om het interieur van uw auto aan te passen kan zijn om uw vracht of gereedschap beter te beschermen. Door betimmering aan te brengen kunt u namelijk uw gereedschap en andere spullen goed en veilig opbergen. Samen met u kijken we naar de beste pasvorm en het ontwerp van de betimmering. Het fabriceren doen we in onze eigen werkplaats. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat! 

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor auto’s en bestelwagens. U kunt bij ons niet alleen terecht voor bedrijfsinrichting op maat, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines of comfort wanden. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Daarnaast zijn we een handelsfirma en producten van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van betimmering in uw laadruimte? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

laadruimte betimmering
×