GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Overweegt u om uw Land Rover Defender om te bouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn sinds 1998 de onbetwiste ombouwspecialist voor onder meer grijs kenteken ombouw. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de bouw en plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden. Ook bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer heeft het meerdere voordelen om uw Defender om te bouwen naar een grijs kenteken. U hoeft dan namelijk geen BPM af te dragen en de kosten van de wegenbelasting en verzekering zijn lager. Het is echter belangrijk om te weten dat u niet zomaar een grijs kenteken mag voeren. Hiervoor zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting.
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Land Rover defender grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al ruim twintig jaar auto’s om. Het ontwerpen, fabriceren en inbouwen doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Land Rover Defender naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×