GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Land Rover Discovery laten ombouwen naar een grijs kenteken? TransCare helpt u daar graag bij! Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor grijs kenteken. Niet alleen voor de ombouw naar grijs kenteken kunt u bij ons terecht. Wij bouwen namelijk ook dubbele cabines, plaatsen comfort wanden en bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we ook handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft voor u als ondernemer meerdere voordelen als u uw Land Rover Discovery laat ombouwen naar een grijs kenteken. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen en vallen de kosten van de verzekering en belasting lager uit. Naast de voordelen zijn er echter ook een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen. U kunt hierbij denken aan:

  • U bent bij de belastingdienst geregistreerd als ondernemer.
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting.
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
land-rover-discovery-grijs-kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar bouwt TransCare auto’s om. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en inrichting van bedrijfswagens. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van het mooiste eindresultaat en de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Land Rover Discovery naar een grijs kenteken? Of wilt u liever gelijk een afspraak maken? Neem dan contact op met ons team, wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×