GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Land Rover laten ombouwen naar grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Al ruim twintig jaar zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en modellen. Bij TransCare kunt u niet alleen terecht voor grijs kenteken sets, maar ook voor het laten plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer u rijdt in een auto met grijs kenteken, heeft u verschillende voordelen. Zo hoeft u geen BPM te betalen, kost de wegenbelasting minder en is de premie van de verzekering lager. Er zijn echter ook bepaalde voorwaarden waar u aan moet voldoen als u besluit om uw Land Rover om te bouwen naar grijs kenteken:

  • Als ondernemer bent u geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer is verleend.

Wilt u de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met grijs kenteken inzien? U vindt ze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
land rover grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we bij TransCare al auto’s om. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over grijs kenteken sets? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×