GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw luxe bedrijfsauto voorzien van een grijs kenteken set? TransCare helpt u daar graag bij! Wij zijn al ruim twintig jaar de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en verschillende modellen. Maar we doen bij TransCare nog veel meer dan dat. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat en zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voorwaarden en voordelen voor grijs kenteken

Het heeft voor u als ondernemer meerdere voordelen om uw auto te voorzien van een grijs kenteken. U hoeft dan namelijk geen BPM te betalen en de premies van de verzekering en belasting vallen een stuk lager uit. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen zoals:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bedrijfsauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer is verleend.

Benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? Hier vindt u een overzicht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelauto grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al auto’s om sinds 1998. We zorgen hierbij voor het ontwerp, de productie en de levering. Alles vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. In al die jaren dat we actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw luxe bedrijfsauto naar een grijs kenteken? Of wilt u liever direct een afspraak bij ons maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl. Ons team staat voor u klaar!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×