GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Zoekt u een bedrijf die uw Mazda cx 5 kan ombouwen naar een grijs kenteken? TransCare helpt u graag! Wij zijn dé specialist op het gebied van auto’s ombouwen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken set, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer je ondernemer bent dan heeft het rijden met een grijs kenteken enkele voordelen. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM, de premie is lager en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Toch zijn er een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen: Zo moet u bijvoorbeeld bij de belastingdienst geregistreerd staan als ondernemer, heeft u een btw-nummer nodig en de bestelauto moet op uw naam staat, Wilt u graag alle voorwaarden en eisen inzien voor het rijden met een grijs kenteken? Bekijk deze dan hier.

Transcare, dé ombouwspecialist

Al jarenlang bouwt TransCare auto’s en bestelwagens om. Verder zijn wij gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en het leveren van bedrijfswageninrichting. Om de kwaliteit te waarborgen, doen wij dit in onze eigen werkplaats. In alle jaren dat wij actief zijn hebben wij een naam opgebouwd bij autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mazda cx 5 grijs kenteken

300 +

Modellen

Meer weten?

Wilt u graag uw Mazda cx 5 ombouwen naar grijs kenteken? Neem voor meer informatie contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×