COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Bij TransCare bouwen we al meer dan 20 jaar vol passie een comfort wand in uw Mercedes Benz Citan. Dit doen we voor diverse auto’s en bedrijfswagens, met veel plezier. Naast comfort wanden kunt u bij ons ook terecht voor het laten plaatsen van dubbele cabines en uw auto ombouwen naar grijs kenteken. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen comfort wanden

Het plaatsen van een comfort wand heeft een aantal voordelen. Zo creëert een comfort wand meer zitruimte voor de inzittenden en kan de temperatuur beter geregeld worden in de cabine. Daarnaast zorgt een kopschot, zoals de comfort wand ook wel genoemd wordt, ook voor vermindering van het omgevingsgeluid. Bij TransCare leveren we deze wanden los, maar het is ook mogelijk om deze voor u in te bouwen. Wij ontwerpen, produceren en zorgen voor de inbouw van wanden en dubbele cabines. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. De comfort wand wordt zo geplaatst dat deze vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Op die manier behoudt uw auto dezelfde uitstraling aan de buitenkant, met extra gemak aan de binnenkant.

Voor onze handige klanten bieden we de mogelijkheid om de comfort wand zelf in uw Mercedes Benz Citan te plaatsen. Bij de levering van de wand ontvangt u dan niet alleen al het montagemateriaal maar ook een handige handleiding. Daarnaast worden de wanden standaard geleverd met een raam met E-keur, maar is het ook mogelijk om de wand zonder raam te bestellen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Comfort wand Mercedes Benz Citan

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we met trots auto’s om en bieden we diverse diensten aan. In alle jaren dat we werkzaam zijn in deze branche hebben we een goede naam opgebouwd bij onder andere autodealers en carrossiebedrijven. Het is mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Mercedes Benz Citan? Of heeft u wellicht een vraag over onder andere diensten? Wij staan graag voor u klaar. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Dit zeggen anderen over TransCare

INTERESSE IN ANDERE MERKEN DAN MERCEDES? GA TERUG NAAR DE HOMEPAGINA VOOR MEER KEUS

×