DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Mercedes Benz Vito een dubbele cabine laten plaatsen? Bij TransCare helpen we u daar graag bij. Al ruim 20 jaar zijn wij dé onbetwiste ombouwspecialist van dubbele cabines. Het ombouwen van (bestel)auto’s doen we voor verschillende merken en diverse modellen. Hier valt ook de Mercedes Benz Vito onder. Bij het plaatsen van een dubbele cabine in uw auto zorgen we er altijd voor dat deze naadloos aansluit. Hierdoor is de cabine niet aan de buitenkant te zien en blijft u de uitstraling van uw auto behouden zoals voorheen.

Voordelen dubbele cabine

Het is voor ons mogelijk om zowel bij nieuwe als bij gebruikte auto’s een dubbele cabine in te bouwen. Wij adviseren altijd om een dubbele cabine pas na aanschaf van de auto in te laten bouwen. Dit is namelijk voordeliger dan wanneer u dit in de fabriek laat doen. Kiest u er toch voor om dit in de fabriek te laten doen, dan wordt de cataloguswaarde hoger, waardoor de bijtelling uiteindelijk ook hoger uitvalt.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
mercedes benz vito dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Als u een dubbele cabine in uw Mercedes Vito Benz wilt hebben, kunt u deze door ons laten bouwen en plaatsen. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf de dubbele cabine in uw auto te plaatsen. In dat geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Veiligheid is ontzettend belangrijk. Daarom zijn al onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden ze geleverd met een aantal andere zaken zoals:

  • Optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Aangezien we al actief zijn in de branche sinds 1998, kunnen we onszelf wel dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. We hebben ervaring met het ombouwen van auto’s naar dubbele cabines, grijs kenteken en comfort wanden en bieden we bedrijfsinrichting op maat. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van dubbele cabines in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Mercedes Benz Vito? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn u graag van dienst.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×