GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Mercedes Benz Vito voorzien van een grijs kenteken set? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij zijn al ruim twintig jaar de onbetwiste specialist op het gebied van ombouwen voor diverse automerken en -modellen. Wist u dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor het ombouwen naar een grijs kenteken, maar ook voor dubbele cabines, het plaatsen van comfort wanden en we bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Een auto laten ombouwen naar een grijs kenteken heeft verschillende voordelen voor ondernemers. Zo hoeft u geen BPM te betalen, is de verzekeringspremie lager en betaalt u ook nog eens minder belasting. Houd wel rekening met een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om een grijs kenteken te mogen rijden:

  • U bent als ondernemer geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen bekijken die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mercedes Benz Vito grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij bouwen al auto’s om sinds 1998, inmiddels dus al meer dan twintig jaar. Nog steeds doen we dat met heel veel plezier. Auto’s bouwen wij om in onze eigen werkplaats. Hier ontwerpen, produceren en leveren we de ombouw en inrichting van bedrijfswagens. Doordat we het hele proces in eigen hand hebben kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Mercedes Benz Vito naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×