DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Mercedes een dubbele cabine laten plaatsen? Daar helpen we u graag mee. Wij zijn TransCare, dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens. Naast dubbele cabines kunt u bij ons ook terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor diverse modellen en automerken. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voordelen dubbele cabine

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en snelheid. Bij het plaatsen van de zo’n cabine zorgen we ervoor dat deze naadloos aansluit op de auto zodat het aan de buitenkant niet zichtbaar is. Zo behoudt uw Mercedes dezelfde uitstraling als voorheen. Aan particulieren geven wij het advies om de dubbele cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek zou laten doen, wordt de catalogus waarde hoger en daarbij ook de BPM.

Als ondernemer kunt u ook bij ons terecht. Wij bouwen graag een dubbele cabine in uw bedrijfswagen. Het rijden van een bedrijfswagen heeft voor een ondernemer diverse voordelen. Zo betaalt u geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mercedes-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare is veiligheid een van de belangrijkste uitgangspunten. Daarom leveren wij onze dubbele cabines uitsluitend met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en-modellen. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een dubbele cabine voor uw Mercedes of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×