GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Mercedes voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn we de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. Wist u dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor de ombouw naar een grijs kenteken? Wij bouwen namelijk ook dubbele cabines, plaatsen comfort wanden en bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor u als ondernemer heeft het meerdere voordelen om uw Mercedes te laten ombouwen naar een grijs kenteken. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM te betalen, de premie van de verzekering is lager en ook met de belasting bent u goedkoper uit. Het is echter ook belangrijk om te weten dat er een aantal voorwaarden aan verbonden zitten als u met een grijs kenteken wilt rijden:

  • U bent als ondernemer geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen bekijken die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
mercedes grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. Kiest u ervoor om bij ons uw auto te laten ombouwen, dan bent u gegarandeerd in goede handen. Wij regelen namelijk het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en inrichting van bedrijfswagens. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Mercedes naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×