GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Mercedes ml ombouwen naar grijs kenteken? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Wij zijn de onbetwiste ombouwspecialist voor grijs kenteken. Naast het ombouwen van auto’s naar grijs kenteken, bouwen we ook dubbele cabines, comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. Ook zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer heeft het veel voordelen om in een auto te rijden met grijs kenteken. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM, de premie van de verzekering is lager en ook de wegenbelasting valt een stuk lager uit. Naast de voordelen die het biedt zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan u zult moeten voldoen om een grijs kenteken te kunnen rijden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • U bent geregistreerd bij de Belastingdienst als ondernemer
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? Dan kunt u deze hier vinden.

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid staat bij ons bovenaan. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen;
  • De tenaamstelling.
Transcare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar bouwen we bij TransCare auto’s om. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en ombouwen van auto’s van diverse merken. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats waar kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel staan. Alleen zo leveren we u het beste resultaat. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw Mercedes ml naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl. Wij helpen u graag!

Mercedes-ml-grijs-kenteken

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×