DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Mercedes Sprinter een dubbele cabine hebben? Dat kunnen wij van TransCare voor u bouwen. Wij zijn dé ombouwspecialist voor het ombouwen van auto’s. Naast dubbele cabines kunt u bij ons ook terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets, bedrijfswageninrichting op maat en interieur aanpassingen. Dit doen we voor auto’s en bedrijfswagens van verschillende automerken. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare staan we voor kwaliteit. We zorgen ervoor dat de dubbele cabine naadloos bij uw auto aansluit zodat het aan de buitenkant niet zichtbaar is dat er een dubbele cabine in zit. Zo houdt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen. Voor particulieren is het voordeliger om de dubbele cabine pas na aanschaf van de auto te plaatsen. Wanneer u de dubbele cabine in de fabriek laat plaatsen wordt de catalogus waarde hoger en de BPM dus ook.

Als ondernemer kunt u ook bij ons terecht. Wij bouwen graag een dubbele cabine voor uw bestelwagen. Het rijden van een bestelwagen biedt ondernemers verschillende voordelen. Zo betaalt u geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering.

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare zorgen we voor het ontwerp, de productie en het plaatsen van dubbele cabines. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats om kwaliteit en snelheid te kunnen garanderen. Veiligheid is een van onze belangrijkste uitgangspunten en daarom leveren we onze dubbele cabines met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden onze dubbele cabines geleverd met:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automodellen van verschillende automerken. We hebben in de afgelopen jaren een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carossiebedrijven. Bij ons is het mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van een Mercedes Sprinter naar dubbele cabine of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Mercedes-Sprinter-dubbele-cabine

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×