DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u geïnteresseerd in een Mercedes V-klasse met dubbele cabine? Wij van TransCare kunnen u daarbij helpen! TransCare is al ruim 20 jaar een erkende ombouwspecialist! Wij bouwen auto’s en bedrijfswagens van verschillende merken om. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp. Ook voor de productie en inbouw van de cabines zijn wij verantwoordelijk. Ook wanneer u uw auto wilt laten ombouwen naar een grijs kenteken kunt u bij ons terecht. Wilt u een comfort wand in uw auto laten plaatsen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht!

Voordelen dubbele cabine

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Onze experts zorgen er dan ook altijd voor dat de dubbele cabine naadloos aansluit op uw auto. Zo blijft uw wagen van de buitenkant exact hetzelfde. Uw V-klassse zal dan ook dezelfde uitstraling als voorheen behouden, maar dan met het gemak van een dubbele cabine. Wanneer u ervoor kiest om een dubbele cabine te laten plaatsen, adviseren wij om dit ná de aanschaf van de auto te doen. Wanneer u dit vooraf laat doen, gaat de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM omhoog.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mercedes V-klasse dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Onze dubbele cabines worden dan ook enkel en alleen geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder wordt de cabine geleverd met:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Heeft u interesse in het plaatsen van een dubbele cabine in uw Mercedes V-klasse? Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×