COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Een comfort wand in uw Mercedes Viano laten bouwen heeft verschillende voordelen. Bij TransCare bouwen we met passie een comfort wand in uw Mercedes Viano. Dankzij onze meer dan twintig jaar ervaring zijn wij dé ombouwspecialist. Wist u dat wij u niet alleen van dienst kunnen zijn voor het plaatsen van een comfort wand, maar dat u ook bij ons terecht kunt voor het laten plaatsen van dubbele cabines? Ook kunnen we uw auto ombouwen naar grijs kenteken. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen comfort wanden

Een kopschot of separatiewand zoals comfort wanden ook wel worden genoemd wordt los geleverd door TransCare. We bieden ook de mogelijkheid om deze voor u in te bouwen. Een comfort wand heeft verschillende voordelen:

  • Cabinetemperatuur is beter te regelen;
  • Meer zitruimte in de auto;
  • Vermindering van het omgevingsgeluid.

Al onze comfort wanden worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen werkplaats. Op die manier kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. Wanneer u ervoor kiest om de wand te laten plaatsen door ons plaatst ons team de wand zo dat deze niet zichtbaar is vanaf de buitenkant. Uw auto behoudt dezelfde uitstraling als voorheen.

Wanneer u de wand zelf in de auto wilt plaatsen leveren wij de comfort wand inclusief handleiding en montagemateriaal. Daarnaast worden al onze wanden standaard geleverd met een E-keur raam, maar is de wand ook verkrijgbaar zonder raam.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mercedes Viano comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we met trots auto’s om en bieden we diverse diensten aan. In alle jaren dat we werkzaam zijn in deze branche hebben we een goede naam opgebouwd bij onder andere autodealers en carrossiebedrijven. Het is mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Mercedes Viano? Of heeft u wellicht een vraag over onder andere diensten? Wij staan graag voor u klaar. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Dit zeggen anderen over TransCare

INTERESSE IN ANDERE MERKEN DAN MERCEDES? GA TERUG NAAR DE HOMEPAGINA VOOR MEER KEUS

×