DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u graag een dubbele cabine in uw Mercedes Viano laten plaatsen? Bij TransCare kunnen we u daarbij helpen. Al meer dan twintig jaar zijn we dé expert op het gebied van auto’s en bedrijfswagens ombouwen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van dubbele cabines, maar ook voor het in uw auto laten zetten van comfort wanden en de ombouw naar een grijs kenteken. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

In onze eigen werkplaats ontwerpen en produceren we de dubbele cabines. Wanneer u ervoor kiest om zo’n cabine in uw auto te laten plaatsen, zorgen we er altijd voor dat de cabine en de auto naadloos op elkaar aansluiten. Op deze manier is de cabine vanaf de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw Mercedes Viano dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Particulieren geven we altijd het advies om pas ná aanschaf van de auto een dubbele cabine te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
mercedes vino dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Doordat we het ontwerp, de productie en de inbouw regelen vanuit onze eigen werkplaats, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze cabines worden daarom uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 de ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de plaatsing van een dubbele cabine in uw Mercedes Viano? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×