GRIJSKENTEKEN OMBOUWEN

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Rijdt u in een Mercedes Viano en wilt u hier een grijs kenteken op plaatsen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij zijn de onbetwiste grijs kenteken ombouw specialisten. Naast het ombouwen van auto’s naar een grijs kenteken zijn wij ook gespecialiseerd in dubbele cabines, comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn wij handelsonderneming en producent van kunststofmaterialen voor met name de automobielindustrie.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor de ondernemers heeft het rijden in een auto met een grijs kenteken vele voordelen. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen BPM, een lagere premie bij de verzekering en de wegenbelasting is ook een stuk minder. Naast de voordelen die het biedt, zijn er een aantal eisen waaraan moet worden voldaan om een grijs kenteken te mogen voeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • U bent geregistreerd bij de Belastingdienst als ondernemer
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? Dan kunt u deze hier vinden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mercedes Viano Grijs kenteken

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen wij sinds 1998 met trots auto’s om en hebben wij diverse diensten die wij aanbieden. In de jaren dat we werkzaam zijn in de branche hebben we een prachtige naam opgebouwd bij verschillende autodealers en carrosseriebedrijven. Het is mogelijk om zowel een nieuwe als gebruikte auto om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ombouwen naar een grijs kenteken van uw Mercedes Viano? Of heeft u wellicht een vraag over onder andere diensten? Wij staan graag voor u klaar. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Dit zeggen anderen over TransCare

INTERESSE IN ANDERE MERKEN DAN MERCEDES? GA TERUG NAAR DE HOMEPAGINA VOOR MEER KEUS

×