DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Een Mercedes Vito bestel met dubbele cabine? Bij TransCare kunnen wij dit voor u regelen! Wij helpen u graag bij het ombouwen van uw Mercedes Vito. TransCare is inmiddels al ruim 20 jaar ervaren met het ombouwen van dubbele cabines. Wij doen dit voor verschillende automerken en modellen. Tijdens het inbouwen van een dubbele cabine, zorgen wij ervoor dat deze cabine naadloos aansluit op uw wagen. Zo is het vanaf de buitenkant niet zichtbaar dat er een dubbele cabine is geplaatst.

Voordelen van de dubbele cabine

Bij TransCare kunnen wij zowel nieuwe als gebruikte auto’s ombouwen. Wij adviseren om pas na aanschaf van uw wagen de cabine in te laten bouwen. Dit is namelijk voordeliger dan wanneer u dit bij de fabriek laat doen. Wanneer de fabriek uw cabine inbouwt, zal de cataloguswaarde van uw wagen veel hoger worden. Dit heeft een nadelig effect op de bijtelling.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mercedes Vito bestel dubbele cabine

300 +

Modellen

Het ombouwen van een dubbele cabine

Wil u een dubbele cabine in uw Mercedes Vito plaatsen? Dit kunt u aan ons over laten! Wilt u het liever zelf doen? Dat kan uiteraard ook. In dat geval krijgt u van ons een handleiding mee en verzorgen wij het montagemateriaal. Veiligheid staat bij ons voorop. Al onze dubbele cabines zijn dan ook voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Bovendien worden onze cabines geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare is dé ombouwspecialist

Gezien onze deskundigheid en ervaring, mogen wij onszelf een échte ombouwspecialist noemen. Zo hebben wij ervaring met het ombouwen van dubbele cabines, grijze kentekens, bedrijfsinrichting op maat en het plaatsen van comfort wanden. Voor dit alles hebben wij onze eigen werkplaats.

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of heeft u andere vragen? U kunt vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×