COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Rijdt u een Mercedes Vito en wilt u een comfort wand laten plaatsen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij plaatsen al meer dan 20 jaar comfort wanden in diverse auto’s en bedrijfswagens. Wij plaatsen niet alleen comfort wanden, maar u kunt ook bij ons terecht voor het laten plaatsen van  dubbele cabines en uw auto ombouwen naar grijs kenteken. Daarnaast bieden we ook bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen comfort wanden

De comfort wand staat ook wel bekend als separatiewand of kopschot. Deze wanden zijn los te leveren, maar kunnen ook worden ingebouwd. Wanneer u de comfort wand zelf in wilt bouwen leveren wij deze aan met alle montagematerialen en een handleiding. Een comfort wand in uw Mercedes Vito heeft verschillende voordelen. Zo creëert de wand meer zitruimte, zorgt het voor minder omgevingsgeluid en is de cabinetemperatuur beter te regelen. Bij TransCare ontwerpen, produceren en bouwen we in in onze eigen werkplaats. Op die manier kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. Ons professionele team plaatst de wand zo dat deze vanaf de buitenkant iet zichtbaar is. Uw auto behoudt dus dezelfde uitstraling als voorheen.

Onze wanden worden standaard geleverd met een E-keur raam, maar de wand kan ook zonder raam geleverd worden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
comfort wand mercedes vito

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we met trots auto’s om en bieden we diverse diensten aan. In alle jaren dat we werkzaam zijn in deze branche hebben we een goede naam opgebouwd bij onder andere autodealers en carrossiebedrijven. Het is mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Mercedes Vito? Of heeft u wellicht een vraag over onder andere diensten? Wij staan graag voor u klaar. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×