DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een Mercedes Vito met dubbele cabine aanschaffen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van dubbele cabines en het plaatsen daarvan. Dit doen we voor verschillende automerken en diverse modellen waaronder de Mercedes Vito. Het uiterlijk van uw auto blijft behouden omdat we ervoor zorgen dat de dubbele cabine naadloos aansluit.

Voordelen dubbele cabine

U kunt in uw Mercedes Vito een dubbele cabine laten plaatsen of deze nu nieuw is of gebruikt, dat maakt voor ons niets uit. Wij raden u aan om de dubbele cabine te laten plaatsen na het aanschaffen van de auto. Omdat wanneer u het voor de aanschaf doet, de cataloguswaarde van de auto hoger is en de BPM dus ook. Als u het na de aanschaf doet levert het u een financieel voordeel op. Daarnaast heeft u nog meer voordelen van het rijden in een bestelwagen. U betaald minder wegenbelasting en u heeft vrijstelling van BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
mercedes-vito-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wanneer u ervoor kiest om de dubbele cabine voor Mercedes Vito te laten bouwen bij TransCare, kan dit op twee manieren. Wij kunnen de dubbele cabine voor u bouwen en aan u leveren zodat u deze zelf kunt installeren, maar we kunnen deze ook gelijk in uw Mercedes Vito inbouwen. Bij TransCare vinden we veiligheid zeer belangrijk en daarom zijn onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. En er is meer, de complet dubbele cabine ombouw bestaat uit:

  • Extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen
  • RDW-keuring
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is dé onbetwiste ombouwspecialist met meer dan twintig jaar ervaring. Al sinds 1998 bouwen wij auto’s en bestelwagens om. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij diverse dealers, automerken en carossiebedrijven. Onze specialiteit ligt bij het ontwerpen, fabriceren en het leveren van dubbele cabines en dat allemaal in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dubbele cabines of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×