GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

TransCare is al ruim twintig jaar de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken- en modellen. Uw Mercedes Vito voorzien van een grijs kenteken set? Daarvoor bent u bij ons dus aan het juiste adres. Bij TransCare kunt u terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken, maar ook voor dubbele cabines, het plaatsen van comfort wanden en we bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het laten ombouwen van uw Mercedes Vito naar een grijs kenteken heeft voor u als ondernemer meerdere voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM te betalen, de verzekeringspremie is lager en u betaalt ook minder belasting. Daar staat tegenover dat er ook een aantal voorwaarden zijn verbonden aan het rijden met een grijs kenteken:

  • U bent als ondernemer geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen bekijken die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mercedes Vito grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

In 1998 startte TransCare met het ombouwen van auto’s. Inmiddels doen we dat dus al meer dan 20 jaar en nog steeds met veel plezier. Wanneer u ervoor kiest om uw auto om te laten bouwen bij ons bent u gegarandeerd in goede handen. Wij hebben onze eigen werkplaats waardoor we zowel het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en inrichting van bedrijfswagens in eigen handen hebben. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Mercedes Vito naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×