DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Mercedes Vito Mixto een dubbele cabine laten bouwen? Bij TransCare kunnen wij dat voor u regelen! Wij zijn namelijk sinds 1998 gespecialiseerd in het produceren en inbouwen van onder andere dubbele cabines. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van comfort wanden en de ombouw naar grijs kenteken. Ook bieden wij bedrijfsinrichting op maat aan. Wij doen dit voor verschillende automerken en modellen.

De voordelen van een dubbele cabine

Kiest u voor TransCare, dan bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat. Ons team zorgt er namelijk voor dat de dubbele cabine naadloos aansluit op uw auto. Hierdoor is de dubbele cabine aan de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Het is voordeliger om een dubbele cabine na de aanschaf van uw auto te plaatsen. Wanneer u de dubbele cabine in de fabriek laat plaatsen, dan zal helaas de BPM stijgen, en daarmee ook de cataloguswaarde.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Dubbele cabine mercedes Vito Mixto

300 +

Modellen

Ombouw van de dubbele cabine

Bij TransCare zorgen wij voor het ontwerp, productie en het plaatsen van de dubbele cabine. Voor dit alles hebben wij onze eigen werkplaats. Het is ook een optie om de cabine zelf in uw auto te plaatsen. Wanneer dit het geval is, leveren wij een handleiding met het montagemateriaal erbij. Wij vinden veiligheid ontzettend belangrijk. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Bovendien zorgen we voor:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij zijn al meer dan twintig jaar dé ombouwspecialist van auto’s en bedrijfswagens. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het inbouwen van dubbele cabines in verschillende automerken. In de afgelopen jaren hebben wij een uitstekende naam weten op te bouwen bij diverse autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Wilt u meer informatie?

Wilt u ook graag een dubbele cabine in uw Mercedes Vito Mixto laten plaatsen? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×